Címlap Híreink 2019-2020 December

Eseménynaptár

<<  Március 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252728293031

December

Hírek, információk, közlemények a Tolna Megyei Német Nemzetiségi Önkormányzatok Szövetsége Egyesület háza tájáról

Folkmann Mónika

 

„Kézilabda az iskolában” program

Január 4-én Győrbe utaztunk.

Mivel intézményünk a „Kézilabda az iskolában” program résztvevője, így tanulóinknak ingyen jegyet biztosítottak a Magyarország - Csehország férfi kézilabda mérkőzésre. A gyerekek izgatottan várták ezt a napot, már út közben lobogtatták a magyar zászlókat és zengett a „RIA-RIA-HUNGÁRIA! Miután megcsodáltuk a Győri Audi Arénát, piros-fehér-zöldre festettük arcunkat és elfoglaltuk remek helyünket a lelátón, a kapu mögött. Az M4sport élőben közvetítette a meccset. A játékosok bemutatása után pedig a hőgyészi gyerekeket vette a kamera.

A magyar csapat szinte végig vezetve magabiztos győzelmet aratott. Tanulóink élményekkel gazdagon térhettek haza Győrből.

Balaskó Flóra

 

Karácsonyi meglepetés

Karácsony alkalmából iskolánk alapítványa az idei tanévben két meglepetéssel is kedveskedett a gyerekeknek.

- Az „űrben járhattunk”, mely a kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgözött. A tanulók életkoruknak megfelelően kiválasztott előadást tekinthettek meg egy utazó planetáriumban, melyet a tornateremben állítottak fel.

- Két csocsó asztalt is vásároltunk a diákok nagy örömére, melyeket az aulákban állítottunk fel, így az alsó és a felső tagozatosok is használhatják.

Bán-Kirchner Helga, Balaskó Flóra

 

Mikulás futás

Második alkalommal szerveztünk Mikulás futást a Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola tanulóinak. A gyerekek piros sapkáikban, izgatottan álltak rajthoz és évfolyamonként teljesítették a távot, mely egy iskolakör volt. A célban meglepetés várta a diákokat, mind a 200-an értékes csomagot kaptak ajándékba a Mikulástól. Futás után forró teát és zsíros kenyeret is fogyaszthattak. Karácsonyi zenék, fények, valamint egy óriás felfújható Mikulás tette még hangulatosabbá a programot.

Bővebben...

 

Real verseny Gyönkön

Puskás Márk, Szentes Eszter, Pál Pintyőke, Kovacsinszki Orsolya 8.a osztályos tanulók

Kelemenné Várda Rita

 
További cikkeink...
Címer
Hirdetés
Heti étlap
Hirdetés
Tablók
1972_8b.jpg
Névnap
Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Hirdetés
Iskolarendőr
Hirdetés