Címlap Videók 2016/2017. tanév Ünnepre készültünk

Eseménynaptár

<<  Április 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Ünnepre készültünk

Évről-évre a 3.osztályok feladata a március 15-i ünnepi műsor elkészítése. A gyerekek nagyon lelkesen készültek a közös műsorra. Minden tanuló szerepelt az osztályból, nagyon élvezték a színpadi munkát, a próbák hangulatát.

A tanulói fogalmazások a közösen átélt élmények, izgalmak emlékét idézik.

Stefánné Mészáros Lívia

osztályfőnök

„Március 15-ke előtt sokat gyakoroltunk. Nagyon izgatottak voltunk, mert március 14-én felléptünk. Sokat próbáltuk a koreográfiát és a szövegeket. Amikor már a végénél voltunk, nagyon sokan hiányoztak az osztályból. Amikor eljött a fellépés napja, akkor már nagyon izgatottak voltunk, mert kétszer is felléptünk. Egyszer délelőtt, egyszer délután. Nagy sikert értünk el.” ( Wanner Vanessza 3.o.)

„Nagy erőfeszítéssel dolgoztunk a próbákon. Leszakadt a lábunk, annyira fáradtak voltunk. Amikor már minden jó lett, váratlan dolog történt. Sokan hiányoztak, volt, hogy egy nap nyolcan is. De olyan történt, mint a mesékben: a végére nagyon megszoktuk a próbát és mindenki meggyógyult. Befonták aranyosra a hajunkat, magyar színű szalagokat tettek bele. Amikor ott voltunk, apukám majdnem sírt. Anya szerint ügyes voltam, sőt igazgatói dicséretet is kaptunk. Csodálatos nap volt.” ( Takács Barbara 3.o.)

„Hétfőtől – keddig próba volt. Nagyon izgult mindenki. Szerintem nagyon látványos, színes kis előadás volt. Néztünk videókat is róla. Nagyon jó volt. A végén mindenki nagyon elfáradt. Néhány óra maradt el. Csodálatos nap volt.” ( Link Petra 3.o.)

„Ez a kis műsor nagyon sokat jelentett számomra. Az osztállyal sokat gyakoroltunk, próbáltunk. A sok ének és a tánc elsimításra szorult, de azt hiszem megérte. A tanároknak, akik lelkesen biztattak, sok hálával tartozom. Ez volt az egyik legszebb emlékem.” ( Maráth Fruzsina 3.o.)

„Elmesélem nektek, hogy nekem legjobban a március 15-i előadás tetszett. Szép volt és fárasztó, de megérte. Ez volt az eddigi legjobb előadásom a 3.a osztállyal. Szerintem ennél nem lesz jobb. Ja, és el ne felejtsem, Lívi néni nélkül nem ment volna. Köszönöm Lívi néni!”

( Jók Lilla Barbara 3.o.)

Módosítás: (2017. április 06. csütörtök, 20:39)

 
Címer
Hirdetés
Heti étlap
Hirdetés
Tablók
2013_8b.jpg
Névnap
Ma 2024. április 23., kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.
Hirdetés
Iskolarendőr
Hirdetés