Címlap

Eseménynaptár

<<  Április 2024  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Farsang - 2016

Tisztelt Szülők!

 

A félreértések és a rosszindulatú pletykák terjesztésének elkerülése végett szeretném Önöket tájékoztatni iskolánk idei tanévi farsangi rendezvényeiről.

Az előző tanévekhez hasonlóan ebben a tanévben is megszervezzük és megrendezzük farsangi mulatságainkat, mind az alsó, mind a felső tagozaton. Igaz, az alsó tagozaton változtattunk a rendezvény lebonyolítási szokásain, de a program nem marad el, csak más formában kerül megrendezésre.

Feladatunknak tekintjük, hogy diákjainkkal a farsangi mulatságok igazi célját is megismertessük, ahol a tréfálkozás, a vidámság, a szórakozás, az „érezzük jól magunkat” az alapelv. Ezen célunk megvalósításához nem biztos, hogy csak egyetlen egy helyszín alkalmas, tréfálkozni, táncolni, mulatni, más helyeken, osztályközösségen belül is lehet.

Határozottan visszautasítjuk azt a feltételezést, hogy csakis pénzszerzési céllal szervezzük ezeket a rendezvényeinket. De ezt sem lehetne hibánknak felróni, mert néhány iskolai rendezvényünk bevételéből valóban finanszírozásra került néha egy másik diákprogram, mint például egy osztálykirándulás, vagy a nyolcadikosok tablójához tudtunk a bevételekből hozzájárulni.

Iskolánkban szinte hetente van olyan program, mely tanulóink szabadidejének hasznos eltöltését kívánja segíteni. Azt szeretnénk, hogy diákjaink jól érezzék magukat ezeken a rendezvényeken, diákélményeiket gazdagítsuk, nem pedig az iskola anyagi helyzetének javítása a célunk.

Amennyiben a rendezvények lebonyolításával kapcsolatban bármilyen ötletük van, szívesen meghallgatjuk Önöket, de a döntés, ahogy a programok előkészítése, megszervezése, lebonyolítása is, a mi kezünkben van.

Tisztelettel:

Stefán Márta i.v. h.

Hőgyész, 2016. február 3.

 

 
Címer
Hirdetés
Heti étlap
Hirdetés
Tablók
2011_8a.jpg
Névnap
Ma 2024. április 19., péntek, Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
Hirdetés
Iskolarendőr
Hirdetés