Címlap Munkatársaink

# Név Beosztás E-mail
1 Dr.Humné Szentesi Katalin főigazgató
2 Stefán Márta intézményvezető helyettes Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Ammáné Szűcs Éva tanár
4 Balaskó Flóra tanító
5 Balaskó László tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Balogh Mariann tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Baracius Nikosz Dávid zenetanár
8 Bán-Kirchner Helga tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
9 Ercsényiné Szőke Katalin tanár - kémia
10 Bódisné P.Mariann tanár
11 Faluköziné B.Ildikó tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
12 Feith-Triebl Zsófia német tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
13 Fejér Angela zenetanár - zongora
14 Folkmann Mónika tanár
15 Hauszknechtné Cs.Mariann tanító
16 Hábelné Kocsis Éva tanító
17 Illésné M.Magdolna tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
18 Jung Márta tanító gy.pedagógus Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
19 Kelemenné V.Rita tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
20 Kérőné T.Éva tanító
21 Kissné Kecskeméti Eszter énektanár
22 Kubikné Tatai Beáta pedagógiai asszisztens
23 Kurcz György tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
24 Magyari Tímea tanár
25 Nichterné D.Mária tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
26 Retkes István tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
27 Pfaff Károlyné tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
28 Retkesné O.Bernadett tanár, tanító
29 Schäfferné K.Edit tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
30 Stefánné Mészáros Lívia tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
31 Till Anita iskolatitkár
32 Tölgyes Tímea tanító
33 Schmidt Péter tanár - fizika
Címer
Hirdetés
Tablók
2009_8b.jpg
Névnap
Ma 2018. május 26., szombat, Fülöp és Evelin napja van. Holnap Hella napja lesz.
Hirdetés
Iskolarendőr
Hirdetés