Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola, Gimnázium, AMI és Kollégium

7191 Hőgyész, Fő u. 1-3. Telefon:+36-74-488368

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Munkatársaink
# Név Beosztás E-mail
1 Dr.Humné Szentesi Katalin főigazgató
2 Stefán Márta intézményvezető helyettes Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Ammáné Szűcs Éva tanár
4 Balaskó Flóra tanító
5 Balaskó László tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Balogh Mariann tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Bán-Kirchner Helga tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
8 Ercsényiné Szőke Katalin tanár - kémia
9 Bódisné P.Mariann tanár
10 Faluköziné B.Ildikó tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
11 Fejér Angela zenetanár - zongora
12 Folkmann Mónika tanár
13 Hauszknechtné Cs.Mariann tanító
14 Hábelné Kocsis Éva tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
15 Illésné M.Magdolna tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
16 Jung Márta tanító gy.pedagógus Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
17 Kelemenné V.Rita tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
18 Kérőné T.Éva tanító
19 Kiss Alfréd Ének, szolfézs
20 Kubikné Tatai Beáta pedagógiai asszisztens
21 Kurcz György tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
22 Nichterné D.Mária tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
23 Retkes István tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
24 Pfaff Károlyné tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
25 Retkesné O.Bernadett tanár, tanító
26 Schäfferné K.Edit tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
27 Stefánné Mészáros Lívia tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
28 Till Anita iskolatitkár
29 Tokosné M.Tímea tanár
30 Tölgyes Tímea tanító
31 Schmidt Péter tanár - fizika

Címer

Hirdetés

Tablók

2005_8b.jpg

Névnap

Ma 2016. december 03., szombat, Ferenc napja van. Holnap Borbála és Barbara napja lesz.
Hirdetés

Iskolarendőr

Hirdetés

Gyümölcs

Hirdetés