Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola, Gimnázium, AMI és Kollégium

7191 Hőgyész, Fő u. 1-3. Telefon:+36-74-488368

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Munkatársaink
# Név Beosztás E-mail
1 Dr.Humné Szentesi Katalin főigazgató
2 Stefán Márta intézményvezető helyettes Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Ammáné Szűcs Éva tanár
4 Antal Tamás zenetanár - zongora
5 Balaskó Flóra tanító
6 Balaskó László tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Balogh Mariann tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
8 Bán-Kirchner Helga tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
9 Ercsényiné Szőke Katalin tanár - kémia
10 Bódisné P.Mariann tanár
11 Dezső Judit zenetanár - zongora
12 Faluköziné B.Ildikó tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
13 Fejér Angela zenetanár - zongora
14 Folkmann Mónika tanár
15 Hauszknechtné Cs.Mariann tanító
16 Hábelné Kocsis Éva tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
17 Illésné M.Magdolna tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
18 Jung Márta tanító gy.pedagógus Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
19 Kelemenné V.Rita tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
20 Kérőné T.Éva tanító
21 Kiss Alfréd Ének, szolfézs
22 Kubikné Tatai Beáta pedagógiai asszisztens
23 Kurcz György tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
24 Nichterné D.Mária tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
25 Retkes István tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
26 Pfaff Károlyné tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
27 Retkesné O.Bernadett tanár, tanító
28 Schäfferné K.Edit tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
29 Stefánné Mészáros Lívia tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
30 Till Anita iskolatitkár
31 Tokosné M.Tímea tanár
32 Tölgyes Tímea tanító
33 Schmidt Péter tanár - fizika

Címer

Hirdetés

Tablók

2004_8b.jpg

Névnap

Ma 2016. október 22., szombat, Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
Hirdetés

Iskolarendőr

Hirdetés

Gyümölcs

Hirdetés