Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola, Gimnázium, AMI és Kollégium

7191 Hőgyész, Fő u. 1-3. Telefon:+36-74-488368

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Munkatársaink
# Név Beosztás E-mail
1 Dr.Humné Szentesi Katalin főigazgató
2 Stefán Márta intézményvezető helyettes Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Ammáné Szűcs Éva tanár
4 Antal Tamás zenetanár - zongora
5 Balaskó László tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Balogh Mariann tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Bán-Kirchner Helga tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
8 Ercsényiné Szőke Katalin tanár - kémia
9 Bordás Helga iskolatitkár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
10 Bódisné P.Mariann tanár
11 Dezső Judit zenetanár - zongora
12 Faluköziné B.Ildikó tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
13 Feifer Zsuzsanna pedagógiai asszisztens Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
14 Fejér Angela zenetanár - zongora
15 Folkmann Mónika tanár
16 Hauszknechtné Cs.Mariann tanító
17 Hábelné Kocsis Éva tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
18 Illésné M.Magdolna tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
19 Jóljárt I.Zsuzsanna tanító
20 Jung Márta tanító gy.pedagógus Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
21 Kelemenné V.Rita tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
22 Kérőné T.Éva tanító
23 Kiss Alfréd Ének, szolfézs
24 Kurcz György tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
25 Nichterné D.Mária tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
26 Nyirati Károly zenetanár
27 Retkes István tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
28 Pfaff Károlyné tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
29 Retkesné O.Bernadett tanár, tanító
30 Schäfferné K.Edit tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
31 Stefánné Mészáros Lívia tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
32 Tokosné M.Tímea tanár
33 Tölgyes Tímea tanító
34 Schmidt Péter tanár - fizika

Címer

Hirdetés

Tablók

1981_8a.jpg

Névnap

Ma 2016. július 23., szombat, Lenke napja van. Holnap Kinga és Kincső napja lesz.
Hirdetés

Iskolarendőr

Hirdetés

Gyümölcs

Hirdetés