Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola, Gimnázium, AMI és Kollégium

7191 Hőgyész, Fő u. 1-3. Telefon:+36-74-488368

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Címlap Munkatársaink
# Név Beosztás E-mail
1 Dr.Humné Szentesi Katalin főigazgató
2 Stefán Márta intézményvezető helyettes Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
3 Ammáné Szűcs Éva tanár
4 Balaskó Flóra tanító
5 Balaskó László tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
6 Balogh Mariann tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
7 Baracius Nikosz Dávid zenetanár
8 Bán-Kirchner Helga tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
9 Ercsényiné Szőke Katalin tanár - kémia
10 Bódisné P.Mariann tanár
11 Faluköziné B.Ildikó tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
12 Fejér Angela zenetanár - zongora
13 Folkmann Mónika tanár
14 Hauszknechtné Cs.Mariann tanító
15 Hábelné Kocsis Éva tanító
16 Illésné M.Magdolna tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
17 Jung Márta tanító gy.pedagógus Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
18 Kelemenné V.Rita tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
19 Kérőné T.Éva tanító
20 Kissné Kecskeméti Eszter énektanár
21 Kubikné Tatai Beáta pedagógiai asszisztens
22 Kurcz György tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
23 Magyari Tímea tanár
24 Nichterné D.Mária tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
25 Retkes István tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
26 Pfaff Károlyné tanár Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
27 Retkesné O.Bernadett tanár, tanító
28 Schäfferné K.Edit tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
29 Stefánné Mészáros Lívia tanító Ez az e-mail cím megvédésre kerül a spamrobotok ellen, megtekintéséhez engedélyezze a Javascript használatát.
30 Till Anita iskolatitkár
31 Tölgyes Tímea tanító
32 Schmidt Péter tanár - fizika

Címer

Hirdetés

Tablók

1989_8a.jpg

Névnap

Ma 2017. október 19., csütörtök, Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.
Hirdetés

Iskolarendőr

Hirdetés

Gyümölcs

Hirdetés