Címlap

Friss hírek

Eseménynaptár

<<  Június 2023  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Köszöntjük weblapunkon

„Kézilabda az iskolában” program

Január 4-én Győrbe utaztunk.

Mivel intézményünk a „Kézilabda az iskolában” program résztvevője, így tanulóinknak ingyen jegyet biztosítottak a Magyarország - Csehország férfi kézilabda mérkőzésre. A gyerekek izgatottan várták ezt a napot, már út közben lobogtatták a magyar zászlókat és zengett a „RIA-RIA-HUNGÁRIA! Miután megcsodáltuk a Győri Audi Arénát, piros-fehér-zöldre festettük arcunkat és elfoglaltuk remek helyünket a lelátón, a kapu mögött. Az M4sport élőben közvetítette a meccset. A játékosok bemutatása után pedig a hőgyészi gyerekeket vette a kamera.

A magyar csapat szinte végig vezetve magabiztos győzelmet aratott. Tanulóink élményekkel gazdagon térhettek haza Győrből.

Balaskó Flóra

 

Karácsonyi meglepetés

Karácsony alkalmából iskolánk alapítványa az idei tanévben két meglepetéssel is kedveskedett a gyerekeknek.

- Az „űrben járhattunk”, mely a kicsiket és nagyokat egyaránt lenyűgözött. A tanulók életkoruknak megfelelően kiválasztott előadást tekinthettek meg egy utazó planetáriumban, melyet a tornateremben állítottak fel.

- Két csocsó asztalt is vásároltunk a diákok nagy örömére, melyeket az aulákban állítottunk fel, így az alsó és a felső tagozatosok is használhatják.

Bán-Kirchner Helga, Balaskó Flóra

 

Mikulás futás

Második alkalommal szerveztünk Mikulás futást a Hőgyészi Hegyhát Általános Iskola tanulóinak. A gyerekek piros sapkáikban, izgatottan álltak rajthoz és évfolyamonként teljesítették a távot, mely egy iskolakör volt. A célban meglepetés várta a diákokat, mind a 200-an értékes csomagot kaptak ajándékba a Mikulástól. Futás után forró teát és zsíros kenyeret is fogyaszthattak. Karácsonyi zenék, fények, valamint egy óriás felfújható Mikulás tette még hangulatosabbá a programot.

Bővebben...

 

Real verseny Gyönkön

Puskás Márk, Szentes Eszter, Pál Pintyőke, Kovacsinszki Orsolya 8.a osztályos tanulók

Kelemenné Várda Rita

 

Budapesti kirándulás

A DÖK 7. és 8. osztályos aktív tagjai 2019.11.29-én egy budapesti kiránduláson vehettek részt. A szülők reggel levittek minket Szakályba a vasútállomásra. 8:30-kor érkezett meg a vonat. A vonaton mindenkinek nagyon jó hangulata volt, mivel mindannyian vártuk az utazást, iskola helyett.

Bővebben...

 

Paksi kirándulás

November 22-én busszal elutaztunk Paksra. 11 órakor indultunk. Nagyon jól éreztük magunkat az úton.  A 7. és a 8. osztály technika óra keretében üzemlátogatáson vett részt. Nagyon nagy volt ott a biztonság. Megnéztük a múzeumot. Itt Teller Ede többszöri látogatásáról is beszéltek.

Bővebben...

 
Címer
Hirdetés
Tablók
1981_8b.jpg
Névnap
Ma 2023. június 10., szombat, Margit és Gréta napja van. Holnap Barnabás napja lesz.
Hirdetés
Iskolarendőr
Hirdetés